PU6 ligt 20 april in de winkels 

PU6 ligt 20 april in de winkels 2012-09-17T12:57:47
Zoals je weet, kun je elke maand in Smorgasbord lezen wanneer de volgende PU uitkomt, en zo stond er in het vorige nummer dat dat 13 april zou zijn. Helaas klopt dat niet; want dat moet 20 april zijn. Daar is echter een goede reden voor, want alleen omdat we een weekje later uitkomen, konden we nog een First Look meenemen van… Halo 4!  Tjsa, dat leek ons toch wel het wachten waard, maar dat wisten we nog niet toen we de vorige PU maakten.

PU 221 is dus verkrijgbaar vanaf 20 april in plaats van vrijdag de 13e en dit heeft niets met bijgeloof te maken. Het wachten zal wel even pijn doen, maar zoals gezegd; we hebben een akelig goede reden voor deze ‘wijziging in de dienstregeling’. Halo 4 is per slot van rekening niet de minste titel en Wouter heeft een stukje van zijn ziel gegeven om hier een goed verhaal van te maken.

Trouwens, de PU na het ‘Halo 4-nummer’ (niet dat die game op de cover staat, trouwens) verschijnt wel weer gewoon vier weken later, en dat was anders vijf weken geweest, want dat stond nu eenmaal in de planning van de drukker.
Nou ja, hoe dan ook; de PU ligt vanaf 20 april in de winkelrekken. Bladeren met Ed komt net voor die tijd nog online en zo wordt de wereld op de valreep gered.
Dan begin ik nu alvast aan de volgende PU, oke?

Ed

REACTIES (60) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord