PU Agenda 2014-2015: Nu in de PU Store

PU Agenda 2014-2015: Nu in de PU Store! 2015-08-12T17:01:19
School is een noodzakelijk kwaad. Helaas zijn wij bij Power Unlimited niet bij machte om deze verplichting van jullie schouders te schoppen, maar we kunnen het wel leuker maken… MET DE PU AGENDA!!!!

Ik zeg het elk jaar weer, maar elk jaar méén ik het ook echt: de PU Agenda van dit jaar is vetter, bruter en zit propper vol met fun dan ooit tevoren! Kijk alleen al naar de cover, die vol staat met de vetste gamepersonages die we dit en volgend jaar in videogames zullen tegenkomen:

PU Agenda 2014-2015 en Wouter

En dan sla je hem open, om van de ene in de andere plezierige verbazing te vallen. Foto’s van de redactie, Jessica Nigri, tips voor een beter seksleven van Samuel, een PU Quiz, de persoonlijke gamegeschiedenis van alle redacteurs, tips om te juggelen tussen gametijd en tijd voor je vriendin, verboden games, Even Edden, PU loves Cosplay, beoordeel je eigen gameroom met Tjeerd, geheimen van de redactie, massa’s bijschriften, en. Zo. Fucking. Voort. Tot. In. De. Eeuwigheid…

 PU Agenda 2014-2015

De PU Agenda: Een schijnend baken van plezier gedurende de saaie lesuren. Een onuitputtelijke bron van gamekennis. Een mooi boekje met leuke plaatjes. En je kan er ook nog je shit mee plannen!

Voor maar €13,50 heb je dit PU-wonder, dit krachtige wapen in de strijd tegen schoolse verveling, in je bezit. NU verkrijgbaar in onze bloedeigen PU Store.

Abonnees betalen trouwens aanzienlijk minder, omdat die mensen extra epic zijn! Krijg je PU Magazine elke maand door de bus geschoven, dan betaal je maar €9,95 voor dit prachtige boekje! Check deze dikke deal hier, want dit is de goedkoopste PU Agenda van deze eeuw, nog cheaper dan veertien jaar geleden! GEstOOrD!

REACTIES (60) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord