Psychonauts 2 is uitgesteld naar 2019 plus dev video 

Psychonauts 2 is uitgesteld naar 2019 2017-12-22T10:23:13
De ontwikkelaar van Psychonauts heeft weer een update op hun Fig.co-pagina geplaatst. Best wel mooie dingen, alleen zo jammer dat de game ook uitgesteld is naar 2019.

Tim Schafer en Zack McClendon hebben een update geplaatst op hun fig.co-pagina om de voortang te tonen die ze hebben geboekt met Psychonauts 2. Het team heeft zich de laatste tijd voormalig gefocust op de ontwikkeling en uitwerking van de familie van Raz, het hoofdpersonage. In de video wordt duidelijk gemaakt dat het heel belangrijk is dat de ontwerpen voor ieder familielid direct herkenbaar en iconisch zijn.

In de video wordt ook gesproken over alle beloningen die gamers die Psychonauts 2 hebben gefinancierd kunnen verwachten. Allemaal coole dingen, zoals concept art, een Black Velvet-schilderij van Raz, een T-shirt en een figurine van Raz.

Psychonauts 2 is sinds kort enigszins speelbaar, maar voorlopig zit het werk er nog niet op. Tim en Zack laten weten dat het niet gaat lukken om de game volgend jaar uit te brengen. Er is een idee voor wanneer alles klaar zou moeten zijn, maar het team kan nog geen exacte datum prikken. Tot die tijd geven ze liever ook geen indicatie, anders moet dat continu worden aangepast. 

Dus, jammer genoeg moeten we nóg langer wachten dan het plan was. Het lijkt er in ieder geval op dat er met veel liefde wordt gewerkt aan Psychonauts 2, dus we denken ergens wel dat het uiteindelijk goed zal komen. Tot die tijd kun je prima het eerste deel nog een paar keer doorspelen, want die game is best wel geweldig. 

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord