PS4-versies The Walking Dead kampen met save transfer bug 

PS4-versies The Walking Dead kampen met save transfer bug 2014-11-10T15:03:12
In oktober kwamen de eerste twee seizoenen van The Walking Dead naar de huidige generatie consoles. Mensen met een Xbox One of PlayStation 4 konden vanaf dat moment ook aan de slag met het prachtige verhaalwerk van Telltale Games. Inmiddels zijn er mensen die problemen hebben met het overzetten van hun save file naar het tweede seizoen door een bug.

De eerste twee seizoenen van Telltale's The Walking Dead kampen met een bug die ervoor zorgt dat je jouw save file niet kunt overzetten van het eerste naar het tweede seizoen. Dit is wel nodig als je wilt dat de door jou gemaakte keuzes impact en gevolg hebben op de gebeurtenissen in het tweede seizoen.

Enkele mensen op het forum van Telltale rapporteren namelijk dat het niet lukt om de save game van het eerste seizoen over te zetten naar het tweede seizoen. De game lijkt de savefile van het eerste seizoen simpelweg niet te vinden.

Op het forum heeft Telltale een reactie achter gelaten:

"My apologies, we are currently looking into the root cause of the issue, and hope to have a resolution soon."

twd

Telltale zoekt dus naar een oplossing, en vraagt spelers om info te delen over versies en regio's waar het misgaat. Het zou gaan om zowel de fysieke als de digitale versie in Europa en Australië. Telltale brengt binnenkort meer informatie naar buiten over een oplossing.

Ieder seizoen van The Walking Dead bestaat uit 5 episodes, bij het eerste seizoen krijg je de extra episode 400 Days erbij. 

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord