PS3 firmware 4.10 problemen? 

PS3 firmware 4.10 problemen? 2012-09-17T12:59:07
Sinds de release van de nieuwe firmware update, zijn er een aantal gebruikers die problemen ondervinden met de PS3. Nou gebeurt dat zo'n beetje bij elke nieuwe update, maar deze keer zijn de foutmeldingen toch een stukje hoger dan normaal. Vooral gamers in de USA hebben problemen met firmware 4.10 voor de PS3.

Via Twitter, verschillende gamesites, maar ook het officiële PlayStation Blog, komen er berichten binnen dat er iets mis is met de nieuwe update voor de PS3. Even een paar problemen op een rij:

- Het duurt wel erg lang om firmware 4.10 te downloaden en te installeren. Mensen met een snelle verbinding moeten alsnog lang wachten om de update te downloaden. Het installeren zou ook veel langer duren dan normaal.

- In de USA hebben mensen last van de Netflix app, die niet meer zou werken na het installeren van firmware 4.10! Er kunnen geen videos meer gestreamed worden via de service. Het wissen en opnieuw installeren van de app zou in een aantal gevallen helpen.

- Het is onmogelijk om een nieuwe account aan te maken in DC Universe, de free to play MMO game voor de PS3, sinds de komst van de update.

- De web browser heeft een flinke update gehad, maar heeft er bij een aantal gamers voor gezorgd dat de flash player nu helemaal niet meer werkt. De browser is voor die mensen dus alleen maar slechter geworden!

De verwachting is dat Sony misschien wel een patch voor deze problemen heeft in een nieuwe update. Sta dus niet raar te kijken als je ineens update 4.11 voor je neus krijgt binnenkort! Hebben jullie last van dit soort ongein, of is er helemaal niks aan de hand en werkt alles zoals het hoort?

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord