Prijsdaling PS3 voorlopig utopie 

Prijsdaling PS3 voorlopig utopie 2012-09-17T12:54:39
De PlayStation 3 is sinds zijn lancering eind 2006 al een aantal maal in prijs gedaalt. De laatste jaren schommelt het bedrag dat je voor Sony's krachtpatser kwijt bent echter een beetje op hetzelfde niveau. Over een prijsdaling van de PS3 waren plenty geruchten, maar Sony helpt ons nu allemaal uit de droom. Hun console zit juist op een hoogtepunt, een pricecut zou waanzin zijn...

Sony big-boss Shuhei Yoshida laat in een openhartig interview weten dat zijn bedrijf geenszins van plan is om in de nabije toekomst ook maar een euro van het aankoopbedrag van de PlayStation 3 af te halen. Nee, volgens Yoshida zit de PS3 juist in de zomer van zijn bestaan, in de kracht van zijn leven en in zijn 'prime time'. Een prijsverlaging zou volgens de man niet slim zijn, want wij gamers willen die console sowieso toch wel gaan halen.

Yoshida baseert zich daarbij op de sterke line-up aan titels die Sony voor dit najaar in de planning heeft staan. En het moet gezegd, met toppers als The Last of Us en Beyond: Two Souls zit er opzeker brood in die stelling. Een pricedrop zit er in ieder geval dit jaar dan ook gewoon niet in:

We are very happy with where we are in terms of PS3: the services, games, and the pricing included. So, there’s no plan for any change we can talk about.

Dus, de geruchten over een Super Slim model, alsook een vermeende 99 dollar budgetvariant van de PS3 kunnen voor nu weer even in de koelkast. Bummer...

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord