Power Unlimited opent PU Store

Power Unlimited opent PU Store! 2014-02-25T20:18:07
In de 20 jaar dat Power Unlimited bestaat, hebben we vele soorten merchandise gehad. Je kunt Power Unlimited agenda’s kopen, er zijn t-shirts, DVD’s, CD’s, bewaarmappen, etui’s en zelfs bomberjacks met ons merk erop geweest, maar hebben nog nooit een winkel gehad. Het werd dus hoog tijd, die PU Store…

Wat zou jij nou in een webshop van Power Unlimited willen zien? Die vraag spookte niet heel erg lang door ons hoofd, voordat we een antwoord dachten te hebben.

Ook voor booskijkende dikzakken 

Toegegeven, er zijn maar weinig oude mannen die je echt op je shirt zou willen dragen. Tijdens Kerst bijvoorbeeld, kan je voor de joligheid wel eens zo’n trui aantrekken met de Kerstman erop. Een Rastafari met Bob Marley of een mensenrechtenactivist die Nelson Mandela op zijn shirt heeft staan, dat komt ook wel voor. Maar zelfs namen als Bob Marley en Nelson Mandela vallen in het niet naast Ed Poweroni! Sterker, als er in hun tijd een Poweroni shirt was, hadden Marley en Mandela hem gedragen! Ed is een voorbeeld en inspiratie voor iedereen. Wist je bijvoorbeeld dat Ed de reden is waarom we nooit meer het woord ‘apenstaartje’ gebruiken?

Koop dat Poweroni shirt dus nu, hier in de PU Store.

 

PU Merchandise

Power Unlimited merch dus. Dát hadden wij graag in een PU Store(www.pustore.nl)  willen zien als wij alleen de PU lazen en browsers waren van PU.nl, maar er (nog) niet voor schreven. Daarom hebben we bij wijze van test het Ed shirt dat Tjeerd een keer tijdens een Let’s Play droeg, in grotere oplage laten drukken. Gewoon om te kijken of de stof ons bevalt, hoe de shirts vallen en hoe het jullie bevalt, zo’n PU-branded kledingstuk. Dus liggen er nu 100 Limited Edition Poweroni shirts hier op de redactie, klaar om naar jullie opgestuurd te worden. Inderdaad, het zijn er maar honderd, dus doe als Sonic en The Flash: fucking snel.

 

Games + PU Merch = een dikke deal!

Maar laat je niet afschrikken door dat summiere aantal Poweroni t-shits, want dit zal niet het laatste stukje door Power Unlimited goedgekeurde koopwaar zijn dat in de PU Store zal prijken. Want wat zou een winkel van Power Unlimited zijn zonder games? Een grap! Dus kan je in de PU Store ook het door Jan met een Gold Award beloonde Thief kopen, en zullen er later nog veel meer games te vinden zijn.

OH. MY. GOD.

Het verstandigste is echter om er een combo van te fixen, want bij de MaccieD koop je ook geen shake en fries zonder er een meal van te maken. Een Poweroni shirt plus een kopietje van Thief op de 360 kost je maar 60 knaken, wat letterlijk een primeur van een deal is. Niet alleen omdat het unieke combo is, maar ook omdat je dit nog nooit, ever eerder hebt kunnen kopen! Ook in het geval van Thief is de voorraad beperkt, dus voor alles in de PU Store is snelheid geboden.

 

Dat was het laatste nog niet…

Onze hoofden ontploffen bijna van de hoeveelheid ideeën die we hebben voor versche Power Unlimited Merchandise, dus houdt onze Store in de gaten voor brute shirts en nog veel meer staalharde PU-branded waar.

PU Store: voor als je nog geld over hebt.

REACTIES (164) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord