Pokémon GO krijgt jarenlange support en team leiders onthuld 

Pokémon GO krijgt jarenlange support en team leiders onthuld 2016-07-25T10:19:11
Niantic heeft tijdens San Diego Comic Con laten weten dat zij Pokémon GO jarenlang gaan ondersteunen met content, een aantal features als ruilen en nieuwe Pokémon werden genoemd als toekomstplannen. Daarnaast heeft de ontwikkelaar ook de ingekleurde portretten van de drie teamleiders vrijgegeven.

Vannacht heeft Niantic tijdens San Diego Comic Con laten weten dat Pokémon GO jarenlang ondersteuning krijgt. Zij hebben tijdens hun panel op de grootste comicbeurs van de wereld tevens verteld dat ze onder andere bezig zijn met een ruilsysteem en dat ze in de toekomst ook nieuwe Pokémon in de app gaan stoppen. Op dit moment is het bedrijf eerst bezig met het zorgen voor servers die constant de vraag aankunnen. 

Verder heeft Niantic CEO John Hanke verteld dat ze bij Niantic erg blij zijn met de lure modules en hoe fans ermee omgaan, en dat ze eraan denken om fans PokéStops te laten aanpassen of Pokémon Centers toe te voegen. Dit is niet bevestigd, hij noemde dit enkel als optie. Hij vertelde verder dat nog geen tien procent van de ideeën van het ontwikkelingsteam nu in de app verwerkt is. 

Team Leiders

Tijdens de presentatie kregen we ook te zien hoe de team leiders er uit zien (zie bovenstaande afbeelding). Eerder konden we wel al de silhouetten zien bij het kiezen van een team, maar in de toekomst gaan de drie een grotere rol vervullen met onder andere tips voor trainers. De leiders heten Candela (Valor), Blanche (Mystic) en Spark (Instinct), die laatste wordt overigens door een aantal gezien als de memelord van de drie. 

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord