Pokémon Go-achtige mobiele game Jurassic World Alive nu beschikbaar 

Pokémon Go-achtige mobiele game Jurassic World Alive nu beschikbaar 2018-05-28T16:20:24
Ludia Inc. brengt dinosauriërs naar mobiele telefoons met Jurassic World Alive en laat je ze vangen in een Pokémon Go-achtige game.

Dit jaar komt er een Pokémon Go-achtige game van Jurassic Park genaamd Jurassic World Alive (ja laat dat maar even op je in werken). Het spel zal op dezelfde manier gespeeld worden als de game van Niantic (Pokémon Go), waarbij het doel is om dinosauriërs te vangen.

In Jurassic World Alive ga je dus op zoek naar virtuele dinosauriërs. De prehistorische monsters zullen verschijnen op je kaart en kunnen via augmented reality ook te zien zijn in je eigen woonomgeving.  Aan jou de taak om je eigen volledige dinosaurus-verzameling te maken. Het grote verschil, ten opzichte van Pokémon Go, is dat spelers in Jurassic World Alive niet de deur uit hoeven om naar de beesten toe te lopen. Er kan gebruik gemaakt worden van een virtuele drone, die het DNA van de dinosaurus ophaalt, waarmee je in je eigen woonkamer dinosauriërs kan maken. Als een gestoorde wetenschapper (bij wijze van spreken hea…) kan je de meest rare kruisingen maken tussen dinosauriërs om zo een prachtige hybride (of walgelijk misbaksel) ter wereld te brengen.

Jurassic World is in zekere mate een kloon van Pokémon Go omdat, naast het vangen van monsters,  ook gevochten kan worden met de wezens die je verzamelt.  Verder kan je met augmented reality los gaan met het maken van selfies, en op de foto gaan met je gevangen dinosauriërs. De dieren zijn op ware grootte te zien waardoor het allemaal net echt lijkt.

Jurassic World Alive

Uiteindelijk zullen er steeds meer dinosauriërs toegevoegd worden aan de game. Er zijn op het moment 100 beesten beschikbaar, maar dat gaan er dus snel meer worden. De release van deze game speelt in op de aankomende release van Jurassic World 2 en moet de interesse en hype aanwakkeren, aangezien de beesten in Jurassic World Alive afkomstig zijn uit die film.

De Jurassic Park franchise bestaat al een tijdje en is voor velen van ons de Jaws van hun generatie. Of Jurassic World Alive de strijd kan aangaan met Pokémon Go is op dit moment echter nog de grote vraag.

Heb je nog niet de trailer gezien voor Jurassic World 2? Wees niet getreurd, je kan hem hier nog even checken. Als je toch liever Pokémon Go speelt lees dan hier alles wat er de afgelopen weken is gebeurd.

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord