Pokémon Company deelt zesduizend bans uit in Sun & Moon 

Pokémon Company deelt zesduizend bans uit in Sun & Moon 2017-01-27T11:02:30
De Pokémon Company heeft een keihard standpunt als het gaat om cheaters in Pokémon Sun & Moon: speel eerlijk of wordt verbannen. In een aankondiging op de Pokémon Global Link website wordt bekendgemaakt dat 5954 spelers zijn geband vanwege het aanpassen van hun saves. Ouch...

In een aankondiging op de Pokémon Global Link website heeft de Pokémon Company bekendgemaakt dat 5954 spelers een ban hebben gekregen van de online functies van Pokémon Sun & Moon vanwege het aanpassen van hun savedata. De gebande spelers kunnen geen gebruik meer maken van Game Sync, meedoen in Rating Battles, Battle Competitions of Global Missions en komen bovendien in aanmerking voor 'verdere beperkingen' als ze nog een keer cheaten. 

Als je een ban hebt gekregen maar toch gebruik probeert te maken van de online functionaliteit van de game krijg je de error code 090-0212 te zien. Die error code zal niet snel verdwijnen, want alles wijst erop dat ban permanent is. Voorlopig is dit de eerste ban wave van mensen die hun savedata hebben aangepast, maar de Pokémon Company belooft dat ze regelmatig valsspelers van het netwerk gaan schoppen en dat mensen die herhaaldelijk in de fout gaan zwaardere straffen krijgen - wat die straffen zijn is nog onbekend. Als je wil voorkomen dat op jouw scherm ook de error code verschijnt moet je even de handleiding erbij pakken, daar staan de voorwaarden en regels in van de Pokémon Global Link.

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord