PlayStation All-Stars Battle Royale met Cole MacGrath? 

PlayStation All-Stars Battle Royale met Cole MacGrath? 2012-09-17T12:57:20
Dankzij onze Jan weten we sinds vorige week alles over PlayStation All-Stars Battle Royale, de Super Smash Bros. voor de PlayStation 3. Er zijn tot nu toe echter pas zes characters officieel bevestigd voor de game, maar het lijkt er op dat we ook Cole MacGrath, de hoofdpersoon van inFamous, in de game mogen verwachten!

Dit gerucht komt van de acteur die de motion-capture voor Cole MacGrath doet! Via Twitter laat hij weten weer in zijn vertrouwde mo-cap pak te zitten om de rol van Cole nogmaals te spelen. Hij geeft daarbij aan dat het niet om een inFamous game gaat! Tja, typisch gevalletje van 1+1=2.

“Feels good to get back in the mo-cap suit! Before you ask...no, not inFamous.”

Later werd hem nog gevraagd of hij nog een hint kan geven en toen bevestigde hij dat het inderdaad om Cole MacGrath gaat!

“Any hints to drop? I was playing Cole.”

Wel Cole, maar niet voor inFamous? PlayStation All-Stars Battle Royale, kan niet missen!

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord