PlayStation 4 livestream 

PlayStation 4 livestream 2013-02-20T23:43:08
Het is zo ver. Vannacht om 12 uur wordt de nieuwe PlayStation 4/Orbis hoogstwaarschijnlijk aangekondigd en de livestream vind je hier. Daarnaast houdt PU je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen, zodat je geen seconde van deze stortvloed aan informatie hoeft te missen.

Tenzij Sony een PS Vita Slim of iets dergelijks aan gaat kondigen, maken ze vanavond eindelijk een einde aan alle PlayStation 4-geruchten die de afgelopen maanden de ronde deden. We krijgen eindelijk alle specs, games en controllerinfo te horen over de nieuwe machine van Sony. De livestream voor de onthulling vind je natuurlijk op je favoriete site waar je naast baklappen ook al je gamenieuws vandaan haalt. Hier dus:

Sony livestream


Let op! Hierboven staat de juiste livestream voor vanavond, maar ze vinden het in de loop van de dag leuk om je al een beetje op te warmen met ander beeldmateriaal. Misschien wat verwarrend, maar vanavond verandert hij dus automatisch in de juiste livestream en check je hierboven wat Sony de wereld wil vertellen!

Nachtwacht en PU live over de PS4

Voor de mensen die absoluut geen zin hebben om zo lang wakker te blijven, ten eerste: je bent een watje en ten tweede: geen nood! We vatten alles voor je samen in de Nachtwacht. Dus zodra jij de 21e je gare hoofd van je kussen los trekt, staat al dat hete nieuws al op PU.nl! En als je morgen voor de gelegenheid ook nog de wekker om vijf voor half elf zet, kan je meteen de nieuwe PU live van half elf meepikken waarin Florian, Samuel en Maarten hun licht laten schijnen op alles wat er bekend is gemaakt door Sony. Ongezouten meningen en waarschijnlijk wat geschreeuw van PU-redacteuren is precies wat je nodig hebt naast een voedzaam ontbijtje.

Je hebt morgen dus precies nul smoesjes om niet te weten welke launchgames voor de PS4 verschijnen, wat de deal is met die touchpad controllers en of er nog hete chicks aanwezig waren bij de persconferentie. Alles, maar dan ook alles vind je vanaf twaalf uur vannacht hier!

REACTIES (329) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord