PlayerUnknown’s Battlegrounds 1.0 is gelanceerd – wat is er allemaal anders

PlayerUnknown’s Battlegrounds 1.0 is gelanceerd – wat is er allemaal anders? 2017-12-21T16:19:49
Je zou het niet merken aan de populariteit van de battle royale game, maar PUBG, aka PlayerUnknown’s Battlegrounds, zat de hele tijd in early access. Maar vandaag is versie 1.0 van start gegaan!

PlayerUnknown’s Battlegrounds heeft vanochtend early access verlaten en is veranderd in versie 1.0! Dat betekent dat de game nu wel eens al z’n kinderziektes achter zich mag laten, maar ik heb net ff op Martin z'n PC gespeeld, en het zag er zo uit:

PUBG is een beetje fel

Beetje fel...

Er is wel een shitload aan dingen bijgekomen in deze nieuwe versie van PUBG, dus laat ik even een aantal interessante dingen aanstippen:
Het grootste ding is wel de nieuwe woestijn-map genaamd Miramar. Deze zat al in de laatste testronde op de testserver, maar maakt officieel deel uit van versie 1.0. Het nieuwe speelterrein kent nieuwe wapens, zoals de Win94 Rifle, en nieuwe vehikels, zoals een potige pick-up truck.
Met de Aquarail kan je met twee lui over het water scheuren, want dit is een boot. Degene die naast de bestuurder zit, kan z’n wapen gebruiken en in combinatie met z’n hoge snelheid kan je dit dingetje goed gebruiken voor harde guerrilla-acties. Althans, dat is wat PlayerUnknown zegt.

Verder zijn er nieuwe animaties, is er een nieuw systeem voor schade en hit areas, zijn wapens opnieuw gebalanceerd en is ook het geluid en de lobby aangepakt. Check alle veranderingen hier, want ik zou gek zijn als ik ze allemaal overtik.

Maar goed, PlayerUnknown’s Battleground mag dan wel early access verlaten hebben, perfect is het nog niet en dat zal het voorlopig ook niet zijn. Net zoals de Xbox One-versie, die overigens nog wél in early acces zit. We waren er overigens al vroeg bij met de 10 vetste moment uit PUBG, dus check dit als je je afvraagt wat er zo leuk is aan die game.

PUBG

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord