PC-versie Batman: Arkham Knight uit de verkoop gehaald 

PC-versie Batman: Arkham Knight uit de verkoop gehaald 2015-06-25T09:50:05
Je weet dat een port van een game écht waardeloos is als de verkoop ervan gestaakt wordt. Dat is precies het geval bij de PC-versie van Batman: Arkham Knight, uitgever Warner Bros. heeft de game uit de (digitale) schappen gehaald.

Gister las je al op PU.nl dat de PC-versie van Arkham Knight op z'n zachts gezegd om te janken is. Gelocked op 30fps en zelfs op de zwaarste systemen niet goed aan de praat te krijgen. Ongeoptimaliseerde bagger van de aller bovenste plank. Systeemeisen werden bijgesteld en mogelijke 'oplossingen' werden geboden maar het mocht niet baten, Arkham Knight werd het perfecte argument voor Steam Refunds.

Vannacht heeft Warner Bros. besloten dat ze toch echt geen geld konden vragen voor dit wanproduct. In standaard PR-praat laat de uitgever weten te hebben geluisterd naar de feedback en dat ze het serieus nemen enzovoorts, enzovoorts.

We want to apologize to those of you who are experiencing performance issues with Batman: Arkham Knight on PC. We take these issues very seriously and have therefore decided to suspend future game sales of the PC version while we work to address these issues to satisfy our quality standards. We greatly value our customers and know that while there are a significant amount of players who are enjoying the game on PC, we want to do whatever we can to make the experience better for PC players overall. 

Effectief betekent dit dat de game niet meer op Steam te koop is. Als je naar de game zoekt krijg je te zien dat hij pas dit najaar zal verschijnen en dat er technische problemen zijn.

Steam

De arme zielen die de game hebben gekocht kunnen hem wel gewoon blijven spelen maar verwacht geen vloeiende framerate. Weer een uitstekende reminder om nooit games te pre-orderen.

REACTIES (98) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord