Overwatch season 10 competitive play is begonnen 

Overwatch season 10 competitive play is begonnen 2018-05-02T18:36:49
Het tiende seizoen voor Overwatch is begonnen voor Competitive play en geeft spelers nieuwe icoontjes en voegt Brigitte toe.

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuw seizoen van Overwatch. Na een aantal dagen geen Competitive Play te kunnen spelen is het tiende seizoen vandaag van start gegaan.

Zoals gewoonlijk moeten spelers eerst tien potjes spelen om een ranking te krijgen voordat ze Competitive Play kunnen spelen. Voor de nieuwe spelers geldt nog steeds dat ze eerst level 25 moeten behalen voordat ze überhaupt kunnen beginnen. Er zijn geen grote veranderingen met de komst van seizoen tien. Spelers die hun tien placement matches afsluiten zullen een speciale spray en spelers-icoon ontvangen. Mocht je goed genoeg zijn en tot de top 500 behoren dan krijg je een nog specialere beloningen.

Overwatch seizoen 10

Met de komst van het tiende seizoen is de Zweedse strijdster Brigitte voor het eerst speelbaar in Competitive Play. Het wordt interessant om te zien hoe zij gebruikt wordt en welke nieuwe tactieken ontdekt worden. Aangezien ze gebruik kan maken van haar healing en schild slaat Blizzard een nieuwe weg in met Brigitte. Ze is een supportpersonage en kan dus ook gebruikt worden als tank.

Brigitte Overwatch

Helaas moet er nog even gewacht worden op de nieuwe map Rialto. Deze komt uit op 3 mei, maar is pas bij de volgende grote patch beschikbaar in Competitive Play.

Brigitte had geen zin meer in haar IKEA-baantje en maakt haar debuut in Overwatch Competitive Play. Als je niet weet wie Brigitte is dan je kan hier alle informatie over haar vinden. Voor alle eSports roddels en drama binnen de Overwatch community kan je terecht bij ons artikel hierover.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord