Overwatch krijgt Public Test Region met competitive mode voor PC 

Overwatch krijgt Public Test Region met competitive mode voor PC 2016-06-22T14:19:37
Wil jij eerder dan de rest van de wereld aan de slag met competitive play in Overwatch? Dan kan je je aanmelden voor de Public Test Region voor PC. Op deze servers kan je updates testen voor ze live gaan in de gewone versie van de game. Iedereen die minimaal level 25 is, kan competitive spelen op de nieuwe servers.

Eind juni moet competitive play naar Overwatch komen en Blizzard lijkt al grotendeels klaar met de ontwikkeling daar van. Zij hebben de competitieve modus namelijk op de Public Test Region gezet. Iedereen die Overwatch op PC speelt en minimaal level 25 is, kan nu aan de slag met de mode waarin je kan bewijzen hoe goed je nou echt bent. Let op, want de Public Test Region is, zoals de naam al aangeeft, een testserver. Er kunnen dus nog bugs en dergelijke inzitten.

De Public Test Region (PTR) is nieuw voor westerse Overwatch-spelers. In Korea zijn de servers al een tijdje toegankelijk. De servers zijn er om nieuwe features te testen voor deze live gaan voor de rest van de spelers. Ondanks dat iedereen toegang heeft tot de servers (met een limiet van 10.000 spelers tegelijk), moet je wel minimaal level 25 zijn om competitive te spelen.

Je krijgt als volgt toegang tot de servers, welke in overigens in Amerika staan:

  1. Restart de Battle.net desktop app.
  2. Ga naar het Overwatch tabje.
  3. Kies 'PTR: Overwatch' vanaf het Region/Account-menu.
  4. Selecteer 'Install'.
  5. Wanneer de PTR is geinstalleerd kan je hem spelen door op 'play' te klikken

Overwatch

Mocht je in de testservers terecht komen, dan moet je eerst tien placement matches spelen. Deze bepalen in welke rang je terecht komt, na die tien wedstrijden kan je los gaan en proberen zo hoog mogelijk te eindigen. Mocht je nog hulp nodig hebben om iedereen te ownen, kan je hier, hier en hier tips en guides vinden. Met competitive play op de gewone servers kan je in de toekomst gouden wapens unlocken.

Ondanks dat je competitive enkel op PC kan testen, komt de mode eind deze maand ook naar PlayStation 4 en Xbox One.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord