Ontwikkelaar Cyberpunk 2077 legt uit waarom gameplay niet getoond wordt 

Ontwikkelaar Cyberpunk 2077 legt uit waarom gameplay niet getoond wordt 2018-07-13T12:54:16
Volgens CD Projekt Red is het een slimme keuze om de wereld nog geen gameplay van Cyberpunk 2077 te laten zien. Er moet nog een hoop gebeuren, en dat vergt tijd volgens de studio. De grote vraag is: wanneer krijgen we dan wél gameplay-beelden te zien?

Slechts een selectief clubje mensen, onder wie onze Wouter, was tijdens E3 2018 uitverkoren om de eerste gameplay-beelden van Cyberpunk 2077 te mogen checken. En toegegeven: al deze geheimzinnigheid doet zijn werk uitstekend! Het gevolg is namelijk dat gamers wereldwijd hunkeren naar zelfs maar de kleinste glimp van de nieuwe game van CD Projekt Red.

In een gesprek met IGN heeft Mike Pondsmith, de grote man achter Cyberpunk 2077, aangegeven dat de game perfect moet zijn, en niet uitkomt vóórdat het deze nagenoeg onhaalbare status heeft bereikt. Hij omschrijft de huidige build van de game als een versie die eruitziet alsof hij in zijn eentje aan de ontwikkeling heeft gewerkt. Gebrek aan zelfvertrouwen kun je de man in elk geval niet verwijten.

Cyberpunk 2077

Pondsmith geeft verder aan dat het een logische zet is om geen gameplay aan het grote publiek te laten zien, omdat hij vindt dat de game pas moet worden getoond als het de hype en alle verwachtingen van fans kan waarmaken.

If we're going to do stuff that has never been done before — or has never been done the way we're doing it — we need space, we need time, and we need the privacy to mull it over.

Allemaal leuk en aardig, maar het is makkelijk praten voor Pondsmith, aangezien hij de game elke dag te zien krijgt. Het publiek kan voorlopig alleen maar gissen naar de gameplay, maar we moeten het helaas nog even zien vol te houden in de wachtbanken.

Ook zo teleurgesteld dat je geen gameplay van Cyberpunk 2077 hebt gezien? Niet getreurd, Wouter heeft de game mogen aanschouwen en geeft zijn indruk over de E3-gameplay in deze preview. Check ook nog even de trailer voor Cyberpunk 2077!

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord