Onschuldige man wordt doodgeschoten door ruzie in Call of Duty WW2 

Onschuldige man wordt doodgeschoten door ruzie in Call of Duty WW2 2018-01-03T15:27:59
Voor het geval het nog niet duidelijk was, SWATten is niet oke. Dat blijkt maar weer uit het volgende verhaal. Een man is doodgeschoten door een ruzie in Call of Duty waar hij zelf niks mee te maken had.

Twee teams speelden een potje Search & Destroy in Call of Duty WW2 tegen elkaar voor $1,50. Na het potje kwamen alle spelers in een hevige discussie terecht. Twee van deze spelers, wiens gebruikersnamen M1ruchle en baperizer zijn, kregen uiteindelijk ernstige ruzie. Volgens een teammaat, die een interview hield op Drama Alert, schoot M1ruchle per ongeluk baperizer neer in het potje dat ze na de ruzie speelden. Vervolgens bleven ze elkaar neerschieten en escaleerde de ruzie steeds verder. Het werd op een gegeven moment zo heftig, dat baperizer begon te dreigen dat hij M1ruchle zou SWATten.

SWATten is wanneer iemand een valse melding bij de politie doet om een SWAT-team naar een adres te sturen zodat de mensen in dat huis de schrik van hun leven krijen. Dit wordt al jaren gedaan tijdens streams, omdat we blijkbaar genoeg dwazen in de wereld hebben die deze achterlijke praktijken grappig vinden. Niks is zo hilarisch dan een mens live aangevallen te zien worden door een grote groep gewapende mannen… en ja, dat was sarcasme.

M1ruchle gaf vervolgens een adres, wat achteraf gezien niet zijn huidige adres, maar dat van zijn oude huis bleek te zijn. baperizer kwam in contact met Swautastic (echt leuk al die namen), die bekend staat als iemand die graag SWAT-teams naar huizen stuurt. Swautastic belde vervolgens de politie op en vertelde dat hij zijn vader had neergeschoten, benzine over zijn hele huis had gegoten en nu zijn familie in het vizier hield zodat ze niet zouden vluchten. Hij was ook niet van plan het wapen te laten vallen en raadde de politie aan om zo snel mogelijk langs te komen op het oude adres van M1ruchle. Het is gewoon eng hoe laag die rukker van een Swautatistic z'n EQ moet zijn om zoiets zonder schaamte te kunnen doen...

Toen de politie uiteindelijk arriveerde, maakten ze redelijk veel geluid, waardoor de mensen in het huis gewaarschuwd werden. Het 28-jarige slachtoffer, Andrew Finch, besloot op onderzoek uit te gaan. Eenmaal buiten zag hij agenten aan de andere kant van de straat, die Andrew vervolgens neerschoten. De agenten zijn toen naar binnen gestormd om de ‘gijzelaars’ te bevrijden. Die werden naar buiten gestuurd door de voordeur (waar Finch nog steeds lag dood te bloeden) en in de boeien geslagen. Later in het ziekenhuis is Andrew Finch dood verklaard.

Swautastic vond dat hij niks verkeerd had gedaan, omdat hij zelf de trekker niet heeft overgehaald (en omdat 'ie klaarblijkelijk het morele kompas van Hitler heeft). De politie dacht daar toch anders over en de volgende dag is hij gelukkig opgepakt. M1ruchle en baperizer lopen nog vrij rond en het is onduidelijk of de politie überhaupt op zoek is naar ze.

Uit het eerder genoemde interview met een teammaat van Drama Alert is duidelijk gemaakt dat baperizer een 18 jarige jongen is, wiens vader zelfs politieagent is. De identiteit van M1ruchle is nog onbekend. Het enige wat de teammaat in kwestie weet is dat hij tussen de 20 en 25 jaar oud is en dat zijn voornaam Shane is.

Swautastic

Swautistic, moge hij voor eeuwig rotten in een heel klein celletje

Er is een GoFundMe  gestart om de nabestaanden van Andrew Finch te helpen om de begrafenis te kunnen betalen. Het doel van $20.000 is gelukkig al behaald, want er is momenteel bijna $27,000 opgehaald. Het brengt Andrew natuurlijk niet terug, maar het is een mooi gebaar. 

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord