Old school RuneScape service aangekondigd 

Old school RuneScape service aangekondigd 2013-02-25T20:07:28
Na uitvoerig onderzoek onder de spelers heeft Jagex, de developer van RuneScape, besloten om een old school versie van de game aan te bieden.

De bekende free-to-play game RuneScape zal binnenkort terug naar zijn roots gaan. Want naast de gewone, ‘moderne’ Runescape gaat de developer Jagex ook een old school versie uitbrengen. Dit is de alom geroemde versie uit 2007. Vanaf dat jaar is RuneScape in een stroomversnelling geraakt en zijn er veel dingen veranderd en verbeterd. Maar ja, nostalgische gamers, je kent ze. Vroeger was alles beter.

runescape

Jagex heeft dit toegezegd nadat ze uitvoerig onderzoek hebben uitgevoerd onder zijn fans. 250.000 leden hadden namelijk aangegeven dat ze deze service wel zouden ondersteunen. Dat is een behoorlijk aantal en dat konden ze bij Jagex natuurlijk niet negeren. Zijn er nog RuneScape-fans op PU.nl? En wat vind je er van dat ze de community zo inzetten?

REACTIES (53) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord