Nintendo vermeldt kort een Wii U-versie van Banjo-Kazooie 

Nintendo vermeldt kort een Wii U-versie van Banjo-Kazooie 2020-12-31T10:40:19
Huh?! Nintendo Japan noemde gisteren per ongeluk een Wii U Virtual Console-versie van Banjo-Kazooie. Ook Blast Corps stond op deze lijst.

Beide games stonden kort op een releaselijst voor de Wii U Virtual Console. Zowel Banjo-Kazooie als Blast Corps werden ontwikkeld door het inmiddels door Microsoft overgenomen Rare en uitgebracht op de Nintendo 64.

Inmiddels heeft Nintendo beide games weer uit de lijst gehaald. Het is sowieso opvallend dat ze op de Wii U Virtual Console-releaselijst stonden, aangezien die console niet meer actief wordt ondersteund door Nintendo.

Waarom de games kort op de lijst stonden, is niet duidelijk. Mogelijk ging het om een fout, maar het is tegelijkertijd erg specifiek om twee Rare-games die op de Nintendo 64 zijn verschenen in een releaselijst te noemen. Fans speculeren dan ook dat Nintendo van plan is een deal met Microsoft te sluiten om beide games naar de Switch eShop te brengen, maar vooralsnog wijst, buiten de vermelding van de games op de releaselijst, niets daar op.

Banjo-Kazooie

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord