Nintendo stuurt je de straat op voor de Internationale Streetpass-week 

Nintendo stuurt je de straat op voor de Internationale Streetpass-week 2015-04-08T16:47:17
Er staat een groots evenement voor de deur: van 16 tot 27 april organiseert Nintendo de International Streetpass-week. Tijdens deze elf dagen kun je onder andere twee nieuwe Mii-games downloaden en daarbij ook nog eens Mii's van over de hele wereld ontmoeten. Je snapt, wij staan te popelen...

De Internationale Streetpass Week komt er aan en om bleke 3DS-bezitters naar buiten te lokken heeft Nintendo voor die periode nieuwe gratis content klaargezet. Wanneer je tijdens de StreetPass Week met je 3DS inlogt op een Nintendo-Zone locatie, kun je een speciaal Mii-personage ontvangen van niemand minder dan de directeur van Nintendo of Europe, Satoru Shibata. Want wie wil dat nou niet: de directeur van de Europese tak van zijn lievelingsbedrijf als Mii. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens twee nieuwe games voor Streetpass Mii-Park en een gratis StreetPass thema voor het Home-menu.

StreetPass Relay kun je draadloos Mii's uitwisselen met andere 3DS-bezitters, die je kunt inzetten in de verschillende uitdagingen van het StreetPass Mii-Park. Als je tijdens de International StreetPass Week verbinding maakt met een willekeurige Nintendo-Zone, kun je spelers van over de hele wereld ontmoeten en hun Mii's binnenhengelen. Als je echter ook die superlijpe Mr. Shibata Mii en het gratis thema wil scoren, moet je je 3DS naar een speciaal StreetPass Week punt brengen, die je in de Benelux bij de Gamemania kunt vinden. Kijk op de Nintendo Zone Finder om een Nintendo Zone te vinden bij jou in de buurt. 

Zie hieronder de trailer van de twee nieuwe Streetpass games genaamd Hengelhelden en Zombiemanie, die automatisch aan StreetPass Mii-Park worden toegevoegd. International Streetpass Week loopt van donderdag 16 april tot maandag 27 april. Elf dagen, langste week ooit.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord