Nintendo Brand Ambassador maakt Satoru Iwata amiibo als eerbetoon 

Nintendo Brand Ambassador maakt Satoru Iwata amiibo als eerbetoon 2017-12-07T15:56:02
Gisteren was het de 58ste verjaardag geweest van Satoru Iwata, de president van Nintendo, als hij niet was overleden. Als eerbetoon heeft brand ambassador GandaKriss een amiibo gemaakt van de beste man.

Gandakris, een zogenaamde Nintendo Brand Ambassador. is een fan die amiibo maakt. Zo nu ook van de overleden president van Nintendo, Satoru Iwata. Ze heeft het design van de Mii-amiibo als basis gebruikt en heeft daarmee Iwata nagemaakt, met veel kleine details. Zo staat hij op Cappy en  het Hylian Shield. Ook ligt er een Master Sword, een Pokéball en een 1-UP onder z'n voeten. Iwata zelf heeft engelenvleugels, wat waarschijnlijk zowel een referentie is naar het feit dat Iwata niet meer onder ons is, als naar Pit van Kid Icarus, die beter bekend staat als vechter in de Super Smash Bros-franchise.

Saturo Iwata

Saturo Iwata

In de tweet waarop Gandakriss de amiibo toonde, deelde ze die mooie, beroemde quote van Satoru Iwata:

On my business card, I am a corporate president. In my mind, I am a game developer. But in my heart, I am a gamer.

Al met al een prachtig eerbetoon dus. We missen je Iwata, rust in vrede. 

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord