Ninja Gaiden Z verschijnt begin 2014 

Ninja Gaiden Z verschijnt begin 2014 2013-06-08T14:52:38

Yaiba: Ninja Gaiden Z is een titel die elke actiefan in de gaten dient te houden. De game heeft een aantal ingrediënten die nu al erg smakelijk zijn. Een kort en bondige lijstje voor jullie:

  • Keiji Inafune zit achter Ninja Gaiden Z. Keiji is die ene knakker die Mega Man heeft ontworpen. De knakker die heeft gewerkt aan Resident Evil games, Dead Rising en nog driehonderd andere vette games.
  • Spark Unlimited en Team Ninja werken samen aan deze game. Twee ontwikkelaars voor de prijs van één.
  • Je speelt een Ninja en slacht massaal zombies af! Elke zin waar zowel het woord 'Ninja' als 'Zombies' is sowieso vet. Yaiba maakt zulke zinnen mogelijk.

Het blijft even afwachten nog aangezien Team Ninja ook wel eens de plank misslaat (Ninja Gaiden III) en Spark Unlimited (Lost Planet 3) zichzelf nog mag bewijzen. Het grafische stijltje is in ieder geval cool en de gameplay ziet er op het eerste gezicht prima uit. Check de trailer die Gametrailers heeft binnengesleept hieronder. Begin 2014 mogen we zelf de kwaadaardige Ninja Yaiba uithangen. Op Xbox 360 en PS3.

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord