Nieuwe update League of Legends maakt bots menselijker 

Nieuwe update League of Legends maakt bots menselijker 2014-04-16T13:31:16
League of Legends is het populairste spel van dit moment. Riot Games doet haar uiterste best om het spel te blijven verbeteren en interessant te houden voor haar spelers. De studio gaat er in de komende update voor zorgen dat bots zich meer als menselijke spelers gedragen.

Riot Games heeft de bots in League of Legends onderhanden genomen. De studio wil dat de computerbestuurde helden meer gedrag vertonen dat je doet denken aan menselijke spelers, want dit werd regelmatig vanuit de community aangedragen als verbeterpunt. Bot-games maken een groot deel uit van de League of Legends-ervaring en daarom moeten ze van een zo hoog mogelijke kwaliteit zijn. Riot hoopt met de aankomende update bots minder voorspelbaar, degelijker en moeilijker te maken.

Na de update kijken bots naar de sterkte van de tegenstander en het aantal skills dat deze nog kan activeren. Ze vergelijken dit met hun eigen kracht en skills die ze zelf meteen kunnen inzetten. In het oude systeem zorgt nagenoeg iedere vorm van schade ervoor dat een bot zich terugtrekt. Bots moeten vanaf nu dus meer berekenend kunnen spelen en daardoor meer als 'echte spelers' aanvoelen.

League of Legends

Riot Games heeft er over nagedacht om bots de mogelijkheid tegeven om te kunnen junglen en te wall jumpen, maar ze hebben uiteindelijk besloten om dat niet in de game toe te voegen. De computerbestuurde spelers kunnen wel skills gaan ontwijken. Er is nog geen exacte datum voor de update bekend, maar volgens de studio komt de patch snel.

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord