Nieuwe Super Monkey Ball-game op komst 

Nieuwe Super Monkey Ball-game op komst 2019-07-10T15:26:41
Op een Taiwanese website is een nieuwe Super Monkey Ball-game verschenen. De game lijkt te gaan verschijnen op PC, PS4 en Nintendo Switch en het is nog niet bekend of het hier om een remake of remaster gaat, of om een volledig nieuwe Monkey Ball-titel.

Zit je al jaren te wachten op een nieuwe Super Monkey Ball-game? Dan heeft de PU-redactie goed nieuws voor je! Op de site van de Taiwan Rating Board is namelijk een nieuwe Super Monkey Ball-game verschenen die moet verschijnen voor PC, PS4 en Nintendo Switch. Omdat de Taiwanese website enkel titels in het Chinees en Japans laat zien was het moeilijk om de game te vinden, maar Goldmetalsonic heeft wat vertaalde zoekopdrachten gedaan en kreeg de game uiteindelijk te zien.

Of het hier gaat om een remake of een remaster van een eerdere Monkey Ball-game is nog niet bekend, maar wel weten we dat de game in het teken zal staan van heel lekker eten! De Chinese titel van de Monkey Ball-game (現嚐好滋味!超級猴子球) laat zich vertalen als 'Now Taste Good! Super Monkey Ball'. De Japanse naam (たべごろ!スーパーモンキーボール) laat zich net iets anders vertalen dan de Chinese titel: 'The food is great! Super Monkey Ball'. Wil je de nieuwe Super Monkey Ball-titel zelf opzoeken in de Taiwan Rating Board? Kopieer dan de Japanse- of Chinese tekst in de zoekbalk die je op de Taiwanese site ziet staan.

Super Monkey Ball: Banana Splitz (2012) voor de PS Vita is de laatste Monkey Ball-game die op een console uitkwam, in 2014 verscheen nog wel Super Monkey Ball Bounce voor Android en iOS. De kans is groot dat je ook op de nieuwe Nintendo Switch Lite zal met aapjes en ballen kan spelen. De Switch Lite werd vanmiddag aangekondigd door Nintendo. De ontwikkelaar maakte tevens bekend dat de Switch Lite een speciale Pokémon-editie en data transfer mogelijkheden krijgt.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord