Nieuwe Smash Bros. vertraagd vanwege gezondheid gamedirector 

Nieuwe Smash Bros. vertraagd vanwege gezondheid gamedirector 2013-02-28T12:06:28
De nieuwe Smash Bros. wordt als het goed is op de E3 getoond, maar een releasedate is nog lang niet in zicht. De gezondheidsproblemen die gamedirector Masahiro Sakurai ondervindt, helpen ook niet mee!

Sakurai is de geestelijk vader van Kirby maar vooral Super Smash Bros. Logisch dus dat hij opnieuw aan het roer staat van de Wii U en 3DS versies. Helaas schrijft hij in z’n wekelijkse column in Famitsu dat z’n werkroutine flink in de war wordt geschopt. 

De Smash baas leidt namelijk aan Tendinitis Calcarea, een ontsteking in de schouder die veroorzaakt wordt door extra kalkvorming rondom pezen. Daarnaast troffen de artsen ook spierscheuren aan in z’n rechterarm. De vertaling via Polygon:

“There’s no instant cure for it, so all I can do is either block the pain with injections or put my arm in a cast to keep the ruptures from spreading. I was told that the important thing was to keep my arm as rested as possible.”

Super Smash Bros.

Hierdoor kan Sakurai amper een controller vasthouden! En een mailtje tikken met je verkeerde hand gaat natuurlijk ook niet zo lekker. De nieuwe Smash Bros. wordt simultaan ontwikkeld voor de Wii U en 3DS; vanwege de grootte van de klus doet Nintendo het samen met Namco. Toch is het de gamedirector die altijd die prettig gestoorde stijl en krankzinnige hoeveelheid content aan de titels meegaf. Laten we hopen dat de arm gauw beter wordt!

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord