Thor: Ragnarok - eerste afbeeldingen Hela, Valkyrie en Thors nieuwe kapsel 

Thor: Ragnarok - eerste afbeeldingen Hela, Valkyrie en Thors nieuwe kapsel 2017-03-09T11:50:14
Het derde deel van de Thor-films, Thor Ragnarok staat gepland voor dit jaar en we kunnen eindelijk voor het eerst de glorieus geknipte lokken van de God of Thunder aanschouwen. Naast Thor zijn ook Valkyrie en godin van de dood Hela op de voorkant van het blad te zien.

Thor gaat kort in de nieuwe Marvel-film Thor: Ragnarok. Op de cover van Entertainment Weekly staat de allereerste officiële afbeelding van de kortgewiekte god van de donder, gespeeld door Chris Hemsworth, en er is een heleboel aan de nieuwe look van de superheld op te merken, maar daar straks meer over. Naast Thor kunnen we ook een eerste blik op godin van de dood Hela en badass krijgster Valkyrie werpen. Met alle kleurtjes op de voorpagina lijkt de film een soort jaren '80-vibe te krijgen, iets wat misschien te danken is aan de bijzondere stijl van regisseur

thor

Het is duidelijk dat Thor wat gaat beleven in Ragnarok. In de film wordt hij gedwongen gladiatorachtige gevechten te houden en de kans is groot dat dat de reden is voor zijn nieuwe coupe. Er zullen in de buitenaardse arena namelijk redelijk weinig regels zijn, dus bij dezen kan hij voorkomen dat iemand aan z'n vikinglokken trekt. Wat nog meer opvalt is dat er weinig over is van de rode cape op zijn rug en dat de God of Thunder zonder zijn geliefde hamer Mjolnir op de cover staat. In plaats daarvan draagt hij twee zwaarden, waar ongetwijfeld veel buitenaardse wezens in de arena mee afgeslacht gaan worden.

Het is voor nu nog onbekend hoe Thor Mjolnir gaat verliezen. De hamer is alleen op te pakken door wezens die waardig genoeg zijn en in de MCU is gebleken dat voor nu, naast Thor, alleen Vision die eer heeft. Het is dus mogelijk dat we in Thor: Ragnarok nog iemand ontmoeten die de magische donderhamer op kan tillen en dat die persoon Thor van zijn klassieke wapen berooft. Beta Ray Bill misschien?

Tessa Tompson in Thor: RagnarokThor: Ragnarok

Het kan ook zijn dat de persoon links van Thor op de cover, de Asgaardse godin van de dood Hela (Cate Blanchett), hem bij z'n wapen weghoudt. Het gerucht gaat bovendien dat zij in het bezit is van een infinity stone en misschien maakt dit haar zelfs krachtig genoeg om Mjolnir van de dondergod af te nemen. Ook Valkyrie, gespeeld door Tessa Thompson, staat prominent op de voorkant van het blad, maar wat haar rol in de film gaat zijn is voor nu onbekend. 

Thor: Ragnarok is vanaf 25 oktober in de bioscoop te zien en is na Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Spider-Man Homecoming de derde Marvel Studios-film die dit jaar uitkomt. Naast Thor speelt ook de Hulk een belangrijke rol en zullen we Doctor Strange langs zien komen, waarmee Thor: Ragnarok meer een soort op zichzelf staand project wordt, zoals Civil War, dan 'gewoon' Thor 3. We zijn hyped en gaan 'm zeker reviewen!

Aanschouw ondertussen nog even een bonus-pic van Hela, Tom Hiddleston als Loki, Thor als gladiator en Jeff Goldblum als de... ehm, kleurrijke Grandmaster:

Hela in Thor: RagnarokTom Hiddleston als Loki in Thor: Ragnarok

Chris Hemsworth in Thor: RagnarokJeff Goldblum in Thor: Ragnarok

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord