Brigitte is de nieuwste Hero in Overwatch 

Nieuwe hero voor Overwatch: Birgitte 2018-03-01T10:25:45
Overwatch heeft er weer een hero bij. De 28 jarige, Zweedse Brigitte is het 27ste speelbare personage van Blizzards shooter!

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat er een nieuw personage toegevoegd zou worden aan Overwatch. Eerst leek het iemand genaamd Emre Sarioglu te worden, maar later doken een goedendag en een schild op in concept art die gedeeld werd op Twitter. Die nieuwe afbeeldingen bleken wél te maken te hebben met het uiteindelijk personage dat uiteindelijk de Zweedse Brigitte blijkt te zijn. 

Brigitte

Brigitte is een nieuw support personage. Ze is de dochter van Torbjörn, ook een speelbaar personage die in de lore bekendstaat om de wapens die hij maakt. Brigitte was echter meer geïnteresseerd in het beschermen van haar vrienden en besloot daarom op jonge leeftijd al aan de slag te gaan als ingenieur en maakte pantsers en andere defensieve systemen.

Brigitte heeft niet alleen een sterke band met haar vader maar ook met Reinhardt. Toen Reinhardt namelijk besloot om een dolende ridder te worden, vroeg Brigitte of ze mee mocht op zijn avonturen als schildknaap. Reinhardt accepteerde en dit ging een hele tijd goed. Maar uiteindelijk besloot Brigitte dat ze liever mee het slachtveld op ging, zodat ze ook tijdens de gevechten haar bondgenoten kan beschermen en genezen.

Volgens de ontwikkelaar is Brigitte makkelijk om mee te spelen. Haar vaardigheden focussen zich vooral op het ondersteunen en genezen van anderen, wat logisch is voor een support-personage. Al heeft ze natuurlijk ook nog haar goedendag die ze langer kan maken voor een grotere radius. Ze kan daarnaast haar schild gebruiken om een barrière te creëren en vijanden te verdoven. Tot slot kan ze haar maten motiveren met een strijdkreet. Dan wordt ze zelf tijdelijk sneller en ze geeft haar teamgenoten meer armor. Jeff Kaplan legt het je allemaal uitgebreid uit: 

Je kan nu al aan de slag met Birgitte, mits je Overwatch in je bezit hebt OBVIOUSLY. De populaire class based shooter van Blizzard is nu te spelen op PS4, Xbox One en PC en hier vind je onze videoreview. Oh en dit vind je vast ook interessant als Overwatch-speler: Kaplan zijn plannen voor 2018

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord