Vanaf vandaag vier nieuwe games in de Nintendo eShop om te downloaden 

Vanaf vandaag vier nieuwe games in de Nintendo eShop om te downloaden 2017-07-28T16:16:13
De eShop begint lekker vol te raken. Sinds gisteren zijn er weer vier nieuwe games toegevoegd om van te genieten!

Gisteren zijn er vier nieuwe games toegevoegd aan de Nintendo eShop. Langzaam maar zeker raakt die eShop wel lekker vol. Misschien zit er wel iets voor jou bij.

Physical Contact: SPEED (€ 4.99)

Er is nog niet veel bekend over de kaartgame. Het wordt je aangeraden om het met twee personen in dezelfde kamer te spelen. Je moet samenwerken om de computer te verslaan. Blijkbaar is de game ook makkelijk, maar er staat niet beschreven wat precies de bedoeling is. Ze houden het graag spannend. 

ACA NEOGEO SUPER SIDEKICKS (€ 7.99)

Schuif maar op Fifa! We gaan even terug in de tijd voor een van de eerste voetbalgames ooit. De originele game kwam uit in 1992 voor de NEOGEO, en het was de eerste 'realistische' voetbalgame. Als je hem toevallig gespeeld hebt toendertijd en zin hebt in een trip down memory lane moet je hem zeker even checken! 

neogeo

Qbics Paint (€ 4.99)

Lekker kliederen, kladeren en scultpen met Qbics Paint. Lekker ontspannen. Met het touchscreen kan je van alles creëren. Ze hebben al wat modellen voor je uitgekozen om een start te maken, of je kan zelf gewoon lekker los gaan. Misschien wel fijn als je even aan ontspanning toe bent

Overcooked: Special Edition (€ 19.99)

Als je denkt dat je een stabiele relatie hebt, bewijst deze game het tegendeel. Lekker tegen elkaar schelden terwijl je probeert je gerechten niet te verpesten. Klinkt akelig bekend. Na het daverende succes van het origineel, is er nu een special edition beschikbaar. Dit bevat de twee dlc-paketten: The lost Morsel en Festive Seasoning. Perfecte game voor een feestje!

overcooked

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord