Update: Stadshart Amstelveen maakt 2000 gratis tickets beschikbaar voor Pokémon Go-evenement 

Pokémon Go Safari Zone evenement Stadshart Amstelveen 2000 gratis tickets beschikbaar 2017-07-19T11:17:31
Pokémon Go krijgt binnenkort weer een enorm nieuw evenement. Tijdens deze speciale periode kunnen trainers pokémon vangen die normaal gesproken niet in Europa voorkomen.

Update:

Update: Via de Facebook-pagina van Stadshart Amstelveen is bekendgemaakt dat er binnenkort 2000 gratis tickets beschikbaar zullen zijn voor het Safari Zone-evenement. Het registratieplatform zal binnenkort via het Facebookevenement en op de website van Stadshart Amstelveen openbaar worden gemaakt.

Origineel bericht:

Niantic Inc. heeft zojuist een enorm nieuw evenement voor Pokémon Go aangekondigd. Op 22 juli start in Grant Park, Chicago het eerste officiële Pokémon Go Fest en de details zijn eindelijk bekendgemaakt. Pokémon-trainers daar en over de rest van de wereld moeten samenwerken om zo veel mogelijk pokémon te vangen.

Spelers in Chicago krijgen de taak om zo veel mogelijk pokémon van één bepaalde soort te vangen. Dit ontgrendelt bonussen waar spelers wereldwijd van kunnen profiteren en hoe meer pokémon de trainers buiten Chicago vangen, hoe langer deze bonus ontgrendeld blijft. Als het zelfs lukt om een bepaalde hoeveelheid pokémon te vangen, dan vindt er een mysterieus evenement plaats in Grant Park.

Pokémon Go

Mochten de spelers in Chicago het lukken om dit evenement te voltooien, vindt er een nog groter evenement voor de rest van de wereld plaats. Het is nog onbekend wat dit evenement precies gaat worden, maar de verwachting is dat Mewtwo eindelijk iets van zichzelf laat zien. Nederlandse Pokémon Go-spelers krijgen ook de kans aan een real-life evenement mee te doen.

Op 12 augustus in Stadshart Amstelveen, kunnen spelers namelijk pokémon vangen die ze normaal gesproken niet hier kunnen vangen. Bereid je dus voor om Farfetch'd, Heracross, Kangaskhan en andere regio-exclusieve pokémon tegen te komen. Op deze locatie zullen ook unieke, sterke raid bosses spawnen.

Safari Zone

Houd 22 juli dus goed in de gaten en ga de straat op om zo veel mogelijk pokémon te vangen. Ga op 12 augustus langs in Amstelveen om je pokédex eindelijk compleet te krijgen.

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord