Niet alle Final Fantasy 15 DLC zit bij de season pass inbegrepen 

Niet alle Final Fantasy 15 DLC zit bij de season pass inbegrepen 2016-08-29T15:28:01
Final Fantasy 15 heeft vooralsnog zes stuks DLC in de planning staan, die je met de season pass allemaal in huis kan halen. Game director Hajime Tabata zegt in een interview met Famitsu dat dit niet alles is: er is DLC in de planning die vooralsnog niet bij de season pass is inbegrepen.

In een interview met Famitsu, vertaald door Gematsu.com, legt game director Hajime Tabata uit dat de zes DLC packs die nu zijn aangekondigd niet het enige is wat er qua DLC aankomt voor de game. Er komt in ieder geval cosmetische DLC aan in de vorm van outfits voor de playable characters en extra content speciaal gemaakt voor VR. Tabata onderstreept dat de VR content hoe dan ook niet zit inbegrepen bij de season pass, over de rest van de content is hij een stuk vager:

If we decide to make downloadable content outside of the Season Pass we’re currently selling, then that will be the case. Although there’s a lot right now that isn’t clear.

Kut Vaseline wil maar niet van mijn scherm af

In de Nachtwacht van gisteren kon je al lezen dat de game voor de helft linear is en voor de helft open wereld, zodat je tegen het einde aan niet afgeleid wordt door de open wereld en gefocust kan blijven op het verhaal, aldus Tabata. Het feit dat sommige DLC niet binnen de season pass valt, zorgt ervoor dat de spelers die echt alles willen hebben naast de $270 voor de collectors edition en $30 voor de season pass, ook nog moeten betalen voor alle losse cosmetische items en DLC. Dit kan al met al de prijs makkelijk tot boven de $300 euro drijven, voor één game. 

Final Fantasy 15 verschijnt op 29 november voor PlayStation 4 en Xbox One.

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord