Nederlandse studio Vlambeer heeft deal met Sony

Nederlandse studio Vlambeer heeft deal met Sony? 2013-03-14T15:09:58
Jullie hebben dankzij PU Live allemaal mee kunnen genieten van het interview dat Maarten en Wouter met Rami Ismail hadden. Het lijkt er op dat Ismail 'per ongeluk' iets meer vertelde dan hij eigenlijk mocht; hebben ze daar nou een deal met Sony te pakken?!

De studio Vlambeer werkt momenteel aan Luftrausers, een arcade-achtig vliegtuigspelleke dat op de PC en Mac uitkomt. Op 31 januari plaatste Rami Ismail, werkzaam bij Vlambeer, al een eigenaardige post op het blog van de studio. Er werd gesproken over een deal met een groot bedrijf die Luftrausers graag ook naar een console en handheld zou willen brengen. Met alleen deze informatie kun je de link naar Sony al leggen, maar toen was er PU Live:

Tja. Ehhrm.. Het is duidelijk nietwaar? Voorheen was Guerrilla de enige Nederlandse ontwikkelaar die exclusieve deals bij de Japanners wist te ronselen, maar het lijkt erop dat Vlambeer aan dat lijstje mag worden toegevoegd. Wat betekent dit voor Luftrausers? Het verschijnt naar alle waarschijnlijkheid op de PS Vita en het PSN, waardoor nog meer mensen in contact kunnen komen met een stukje Hollandsche glorie!

Wie van jullie gaat steun betuigen en deze game checken?

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord