Naughty Dog plaatst vacature voor een onaangekondigd multiplayer-project 

Naughty Dog plaatst vacature voor een onaangekondigd multiplayer-project 2019-11-12T16:41:31
Naughty Dog werkt aan een multiplayer-project waar ze ons nog niets over willen vertellen, behalve dan dat ze nog mensen nodig hebben om het te maken. Krijgt The Last of Us Part 2 toch een multiplayer, of is het geheel iets anders?

Naughty Dog werkt aan een multiplayer-project, maar ze willen nog niet vertellen wat het is. Waarom we dit toch te weten zijn gekomen, is eigenlijk heel simpel: ze hebben een vacature geplaatst voor een ‘Online System Programmer’.

De vacature geeft een hele hoop competenties waar je aan moet voldoen, want je kan niet zomaar bij een van de beste videogame-ontwikkelaars ter wereld werken, maar de volgende zin geeft ons het beste beeld van wat we kunnen verwachten:

Willing to jump into a variety of systems including server technologies, core game networking, matchmaking, player data storage, and virtual store transactions.

Nu denk je misschien al meteen aan een multiplayer-modus voor The Last of Us Part 2, maar dat is waarschijnlijk niet het geval. Naughty Dog is er nog een beetje vaag over, maar laten we daar voor nu maar niet van uitgaan. Na de goed ontvangen Factions uit de originele The Last of Us zou het echter niet onwelkom zijn!

Ellie

Uncharted 5 zou je dan denken? Hhhmmmm ja, op zich logisch, ware het niet dat Naughty Dog al meermaals heeft aangegeven dat deel 4 het einde van die serie is. Misschien werken ze dus wel aan een geheel nieuwe IP! Vooralsnog kunnen we alleen maar speculeren, totdat we hier meer over horen.

The Last of Us Part 2 is onlangs uitgesteld tot 29 mei 2020. De twee grootste franchises van Naughty Dog, The Last of Us en Uncharted, doen het in ieder geval erg goed. Kijk maar naar deze verkoopcijfers.

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord