Naughty Dog: 'media representatie klopt niet'  

Naughty Dog: 'media representatie klopt niet' 2014-06-03T14:44:16
De laatste tijd kwamen er nogal wat verontrustende geluiden uit de hoek van Naughty Dog. De studio verloor meerdere werknemers, waaronder Uncharted schrijfster Amy Hennig. In een interview heeft de ontwikkelaar nu laten weten dat we ons geen zorgen hoeven te maken.

De laatste maanden zijn er meerdere mensen bij Naughty Dog vertrokken, en dat geeft veel gamers een verontrust gevoel. Zal de studio nog wel voor dezelfde kwaliteit garant staan als bij The Last of Us en Uncharted 3?

In een interview met GameInformer drukken Christophe Balestra en Evan Wells ons op het hart dat het vertrekken van hun werknemers heel normaal is, en dat het bedrijf zich gemakkelijk aanpast aan dit soort omstandigheden. Wells: 

“It’s not significant at all. In the course of the last generation, we’ve had art directors, creative directors, co-presidents and co-founders leave the company and we just keep going. We've replaced that talent and we've filled the gaps. Some bumps are harder to smooth out than others. We work it out."

Daarnaast zegt Wells ook dat de pers de situatie van de studio niet goed weergeeft, en dat het gevoel bij de ontwikkelaar heel anders is dan in de media geschetst wordt. Hij geeft aan dat er geen "doom and gloom" gevoelens zijn, maar dat iedereen juist positief en enthousiast is om te laten zien waar de studio mee bezig is. 

Goed om te horen dat Naughty Dog het zelf ziet zitten. Wij waren namelijk tot nu toe net zo bezorgd als een groep PU-redacteuren die hun redactie tijdens de E3 achterlaat in de handen van een stel stagiairs.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord