Morgen komt de V.1.9 update uit voor Fortnite 

Morgen komt de V.1.9 update uit voor Fortnite 2017-11-14T12:09:44
Er komt een grote update aan voor Fortnite. Update V.1.9 voegt o.a launch pads en nieuwe wapens toe.

Bereid je maar voor want Fortnite krijgt weer een fijne update die problemen moet fixen en wat nieuwe dingen aan de game gaan toevoegen, gratis en voor niks. Hieronder is een overzicht met de belangrijkste veranderingen. Voor de volledige patch notes kun je naar de officiële site van Epic Games.

Om te beginnen worden er launch pads toegevoegd. Het wordt een trap (als in een val, niet dat ding waarmee je van etage verandert)  die je zelf kunt bouwen en waarbij je dus ook zelf mag bepalen waar je hemt neerzet. Als je hierop springt, vlieg je hoog de lucht in en kun je over de map zweven met je glider. Wanneer een launchpaneel eenmaal op de grond is gelegd, kan niemand hem meer verplaatsen, maar hij kan wel door de tegenstander kapot gemaakt worden.

Fortine

Er worden ook vier nieuwe shotguns toegevoegd aan Fortnite. De shotguns worden tijdens potjes zoals gewoonlijk verspreid over de map en je kunt de blauwdruk ervoor kopen in Loot  Llamas. Hier de shotguns en hun rarity:

  • Semi-Auto Shotgun - Uncommon
  • Charger - Rare
  • Stallion – Epic
  • Stampede – Legendary

Oh, en bomen worden geanimeerd op PS4 en Xbox One!

Kirby

Nogmaals, voor de rest van de aanpassingen kan je naar de site van Epic Games. Fortnite is nu te spelen op PS4, Xbox One en PC. Tjeerd en Martin hebben de game even gecheckt toen deze een mode kreeg die heel erg veel op PUBG lijkt. Check hier de video! 

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord