'Modern Warfare 4 next-gen launchgame' 

'Modern Warfare 4 next-gen launchgame' 2012-09-17T12:55:25
Soms glippen er van die geruchten door de mazen van het internet heen, waarvan je in eerste instantie denkt: 'Yeah, right'. Op het tweede gezicht blijken deze roddels - na enige uitleg - dan echter plotsklaps redelijk plausibel. Het gerucht dat Modern Warfare 4 een next-gen launchgame wordt, is bijvoorbeeld zo'n verhaal!

Met de hele geruchtenstroom over de next-gen consoles, is een nieuwe roddel natuurlijk al snel de wereld in geholpen. Eén of andere insider laat tijdens een interview 'per ongeluk' iets vallen, en het hele internet duikt er als een roedel hongerige wolven bovenop. Een andere, tegenwoordig veelgebruikte bron voor geruchten zijn online CV's. Vaak blijken deze carrièrerésumés nog redelijk betrouwbaar ook.

De nieuwste in de lange rij van abusievelijk geplaatste CV's is die van een projectmanager van Call of Duty-dev Infinity Ward en daarmee natuurlijk sowieso al redelijk spectaculair. Op het curriculum vitae is te lezen dat de man meewerkt aan een 'onaangekondigde game', die volgend jaar uit moet komen op de XB2 (de next-gen Xbox?), PS3, PC DX11 en een ‘to be announced’ systeem (de PS4?).

Na enig denkwerk, is de conclusie dat het hier om een nieuwe Call of Duty (Modern Warfare 4?) gaat natuurlijk niet gek. En aangezien er in het - inmiddels verwijderde - CV over nieuwe systemen en technologie wordt gerept, zou 'Modern Warfare 4' dus heel wel een launchtitel voor de next-gen consoles kunnen worden! In ieder geval geeft het weer een flink stuk voeding aan de veronderstelling dat we uiterlijk eind 2013 aan de slag kunnen met de volgende generatie spelcomputers!

REACTIES (42) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord