Microsoft ontkent 12GB RAM voor Xbox One geruchten 

Microsoft ontkent 12GB RAM voor Xbox One geruchten 2013-08-09T14:15:51
De geruchten dat de Xbox One een upgrade zou krijgen om van 8GB naar 12GB aan RAM te stijgen zijn keihard in de kiem gesmoord. Albert Penello, product planning manager van Microsoft, heeft laten weten dat de Xbox One gewoon bij 8GB blijft.

Het is goed om te weten dat er überhaupt nog dingen zijn die ze niet aan de Xbox One veranderen. Het gerucht dat de Xbox One niet 8GB maar 12GB aan RAM zou krijgen is namelijk door Albert Penello teniet gedaan. De Xbox One krijgt gewoon de 8GB aan RAM die we hadden verwacht. Maar waar kwam dit gerucht vandaan? Van dezelfde Albert Penello!

Albert Penello

Albert vertelde namelijk vorige maand dat het onzinnig was om het te hebben over de specificaties voordat de console zelf uit is. De aanleiding voor de geruchten zullen voornamelijk uit deze quote ontstaan zijn:

“There are several months until the consoles launch, and any student of the industry will remember, specs change.”

Ja, met zo’n uitspraak gaat het snel wat geruchten betreft.  Het is dan ook niet zo raar dat er de hele tijd over eventuele veranderingen van de specs werd gepraat. Het zou goed kunnen dat Albert met zijn uitspraak doelde op iets anders dan de RAM. Misschien over de headset die opeens als verrassing in het Xbox One pakketje verstopt lag?

Xbox One Unboxing

Hoe het ook zij, de geruchten zijn de kop ingedrukt door deze tweet die Albert vandaag verstuurde. Nu we de hele unboxing hebben gezien lijkt het ons sterk dat er nog veel aan de specs zal worden gedaan. Maar Microsoft verrast ons wel vaker de laatste tijd.

REACTIES (49) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord