Microsoft: ‘next-gen Xbox komt binnen 18 maanden’ 

Microsoft: ‘next-gen Xbox komt binnen 18 maanden’ 2012-09-17T12:55:03
Game, Set, Match voor de next-gen Xbox geruchten; het ding komt gewoon binnen 18 maanden uit! Eerder deze week sprak een Microsoft-baas al over de nieuwe Xbox alsof hij de launchdatum op z’n wc-kalender heeft staan, en nu staat het gewoon zwart op wit in een vacature! De next-gen Xbox komt binnen 18 maanden uit samen met nieuwe versies van de belangrijkste producten van Microsoft.

Kudo’s aan OXM voor het vinden van de nieuwe Microsoft-vacature. De tekst windt geen doekjes over het bestaan van een next-gen Xbox strategie:

“Over the next eighteen months Microsoft will release new versions of all of our most significant products including Windows (Client, Server, Phone and Azure), Office and Xbox, along with completely new offerings like Microsoft Surface.”

Xbox Live General Manager, Brian Hall, zei praktisch hetzelfde in een podcast vorige week. Sindsdien heeft hij de uitspraak afgedaan als een verspreking, wat nu dus een dubbele verspreking blijkt te zijn. Microsoft heeft flink wat geld geïnvesteerd in nieuwe producten waardoor ze vorig kwartaal voor het eerst in decennia verlies presenteerden.

"This wave of product launches will define the course of the company for years to come and thus provides an unprecedented opportunity for us to refresh and evolve our strategic brands.”

Er is ook een andere Microsoft-vacature online gekomen die aangeeft dat de next-gen Xbox Skype-integratie krijgt. Dat gerucht hing ook al een tijd in de lucht en is bij deze dus bevestigd. Het aftellen begint mensen!

REACTIES (50) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord