Meld je nu aan om PUBG eSporter te worden 

Meld je nu aan om PUBG eSporter te worden 2018-04-18T12:28:00
Een tijdje geleden gingen wij door heel Nederland voor Asus ROG in een busje op zoek naar goede PUBG-spelers. Vanaf vandaag kun je je ook aanmelden om je vanaf thuis in de kijker te spelen. Denk jij dat je een van de beste PUBG-spelers van de Benelux bent? De inschrijvingen zijn geopend!

Een paar weken gingen wij op roadtrip in onze geweldige PUBG-bus, op zoek naar goede PUBG spelers die deel uit willen maken van het Asus ROG eSports team. Dat was enorm gezellig en ja, zelfs in een krap busje werden Chicken Dinners gehaald. Maar mocht je dat gemist hebben, geen nood! De volgende fase van de zoektocht is namelijk vandaag begonnen, vanaf nu kun je de komende tijd ook vanuit je eigen huis meedoen om jezelf in de kijker te spelen. Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is je aanmelden op rog-benelux.nl.

Vanaf 29 april tot 15 juli wordt er elke week een online toernooi gehouden, met maar liefst honderd spelers per toernooi. Door middel van een puntensysteem kan er op een eerlijke manier bepaald worden wie het beste team is. De winnaars mogen door naar de offline toernooien, waar ze in een vreemde omgeving én voor een jury moeten bewijzen wat ze allemaal in huis hebben.

Deze jury bestaat uit Dirk-Jan Hartog van Asus ROG, de professionele streamer Yarasky, DJ Duo Bassjackers en social media-expert Bart Kampscheur. Tijdens de competitie zullen ze niet alleen oordelen op hoe geweldig je speelt, maar ook op hoe je met je team communiceert en je discipline.

Het eerste toernooi vindt al plaats op 29 april, dus schrijf je snel in op rog-benelux.nl!

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord