Vanaf morgen in Fortnite: de Infinity Gauntlet Limited Time Mashup met Thanos 

Marvel en Fortnite werken samen met de Infinity Gauntlet Limited Time Mashup met Thanos 2018-05-07T17:02:40
Epic Games, die ontwikkelaar van Fortnite, gaat samenwerken met Marvel en morgen begint er al een 'mashup' tussen Fortnite: Battle Royale en Avengers: Infinity War.

Het officiële Twitter-account van Fortnite heeft er een redelijk spannende tweet uitgegooid waaruit blijkt dat Epic Games en Marvel Studios een samenwerking aangaan. Wat dit precies gaat betekenen, dat is nog onbekend, maar duidelijk is dat er morgen een evenement gaat beginnen dat een ‘mashup’ is tussen Avengers: Infinity War en Fortnite: Battle Royale.

In de tweet zien we het volgende:

Yup, dat zijn Thanos en een superheld uit Fortnite, samen in 1 plaatje. Niemand minder dan Entertainment Weekly, een van de meest gigantische sites in de States, geeft ons meer info over het evenement van 8 mei. Het gaat om een tijdelijk evenement genaamd ‘Infinity Gauntlet Limited Time Mashup’, waarin Thanos een rol krijgt. Het zijn in principe dezelfde regels als een normaal potje Battle Royale, met als grote verschil dat er ergens op de map de Infinity Gauntlet wordt gedropt. De speler die deze felbegeerde handschoen in, eh… handen krijgt, verandert in Thanos en krijgt de beschikking over de immense kracht van de Infinity Stones. Dus dan knip je met je vingers en is het hele spelletje voorbij? Vast niet, maar je krijgt vast een significant voordeel.

Dit hele idee is afkomstig van Joe en Anthony Russo, de regisseurs van Infinity War (plus Winter Soldier en Civil War), en Donald Mustard, de creative director van Epic Games. Mustard:

It was really important that whatever we did, it had to be super authentic to both Fortnite and the Avengers: Infinity War, and something that fans of both would be excited about. About an hour later, we had the bones of this awesome idea for a limited time gameplay mode, and almost immediately our team got started.

Dus vanaf morgen gaat het los, de Infinity Gauntlet Limited Time Mashup.

Wil je weten hoe je moet pwnen in Fortnite? Check dan onze tips. En er is een pootafdruk van een dino gevonden in Fortnite, dus vraagt iedereen zich natuurlijk af wat dat betekent. 

Nog veel meer Fortnite-dingen vind je onder deze link

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord