Mario is weer loodgieter! 

Mario is weer loodgieter! 2018-03-07T16:37:30
Na maanden te hebben geleefd in wanorde kunnen we weer eindelijk rustig ademhalen. Onze favoriete Italiaanse snorremans met rode overals, Mario, is officieel weer loodgieter!

Tingle weet het nog als de dag van gisteren. Hij was pas net begonnen bij PU.nl en direct werd zijn hart verscheurd door het nieuws dat Mario volgens Nintendo geen loodgieter meer was! Daarom zijn we heel blij te mogen rapporteren dat de beste man zijn baan heeft weten terug te bemachtigen.

De bio van Mario is namelijk aangepast op de Japanse website van Nintendo. Het staat in Japanse tekens vermeld, maar iemand in de Nintendo SubReddit was zo vriendelijk om het te vertalen:

 Has a sunny disposition; is popular with everyone. He gets along super-well with his younger twin brother Luigi. They’re a famous combo. Has a universal knack for sports—from tennis to baseball, from soccer to car racing, he can do it all and look cool doing it.

His occupation is plumber. However, his activities don’t stop there. He loves Princess Peach. If she is ever in trouble, he will go to help her no matter what.

With his specialty jump and various power-ups, he opposes the mischief-making Koopa.

Super Mario

Hoppa! Nintendo heeft zelf hun enorme fout ongedaan gemaakt. Nu kan de Wikipedia-pagina van Mario ook weer aangepast worden om aan te geven dat hij zich wederom bezighoudt met riolering, wc's en andere sanitaire voorzieningen. Wat een mooie dag voor gamers over de hele wereld.

Of Mario in te huren is door particulieren, dat valt overigens te betwijfelen.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord