Man klaagt Gears of War aan omdat hij de échte Cole Train is 

Man klaagt Gears of War aan omdat hij de échte Cole Train is 2017-01-12T10:15:58
Gears of War heeft de toorn van Lenwood Hamilton over zich heen gehaald door het kopiëren van zijn hele identiteit voor het personage Cole Train. Aldus Hamilton, die ontwikkelaar Epic Games aanklaagt hiervoor. Blijkbaar heeft de ontwikkelaar kosten noch moeite gespaard om de man één op één over te zetten naar de game, als we Hamilton mogen geloven.

TMZ meldt dat Epic Games en voice actor Lester Speight binnenkort een dagvaardiging kunnen verwachten voor het stelen van Lenwood Hamiltons identiteit. Blijkbaar kende Lester Speight (de voice actor van Cole Train) Hamilton van zijn dagen als Soul City Wrestler en heeft hij later zijn huidskleur, kleding en stijl overgenomen om in de Gears of War games te verwerken als Cole Train. Hamilton heeft hier naar eigen zeggen geen toestemming voor gegegeven en meent nu recht te hebben op een flinke portie van de winst die Gears of War over de jaren heen heeft gemaakt.

Cole Train

Hamilton kwam er recentelijk pas achter dat Train wel heel erg op hem leek, nadat de zoon van een vriend hem wees op de gelijkenis. Hamilton ging vervolgens naar een forensische stemexpert om de overeenkomst tussen zijn stem en die van Cole Train te bevestigen. Die expert vond volgens Hamilton 'geen verschil' tussen zijn stem en de vermeende immitatie van Lester Speight. Helaas hebben we geen foto van de dude gevonden om de gelijkenis te bevestigen, want dit soort shit wil je met je eigen ogen zien natuurlijk!

Hoe succesvol deze rechtszaak gaat worden is nog maar de vraag, aangezien Epic Games op de steun van Microsoft en diens leger van advocaten kan rekenen. Wordt ongetwijfeld vervolgd dus. We gaan dit zottenhuis in ieder geval op de voet volgen! 

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord