Makers Saints Row reageren op kritiek dildoknuppel 

Makers Saints Row reageren op kritiek dildoknuppel 2013-08-02T14:21:28
In een AMA (Ask Me Anything) op de sociale nieuwssite Reddit gingen senior producer Jim Boone en design director Scott Phillip in op vragen vanuit de community. De befaamde dildoknuppel kwam onder andere aan bod.

Tijdens het vragenrondje waarin geen vraag ongepast is, bekend als AMA ofwel Ask Me Anything van Reddit, stonden twee belangrijke mannen van de Saints Row serie de community te woord. Senior producer Jim Boone en design director Scott Phillip waren niet te beroerd om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Een van de besproken onderwerpen was de negatieve impact die een dildo als wapen zou hebben op een videospel. Een van de ‘redditors’ haalde een quote van Cliff Bleszinski aan, waarin Cliff stelde dat hoe goed Saints Row ook is, het  herinnerd en besproken zal worden als “die game met die dildo”. Volgens Cliffy B. zou Saints Row er goed aan doen om serieuzer te zijn.

Saints Row - The Penetrator

Scott Phillips reageerde hierop door te stellen dat er al iemand bezig is met het maken van zo’n soort spel (wij gokken op GTA V, maar niets is zeker) en dat hij een ander soort product wil afleveren. Een ander genre, zo je wil. Er is volgens Scott niemand die hetzelfde soort game maakt als Saints Row, en daar kunnen wij het niet oneens mee zijn.

Captain Freedom Punch

Jim Boone voegde hier nog het een en ander aan toe. Volgens Jimmy B. heeft Cliff het vooral over games als kunst, en hoeft een game juist niet altijd daarnaar te streven. Jim stelt dat hoewel games weliswaar van hetzelfde medium zijn, ze onderling enorm kunnen en moeten verschillen. Zo is dat ook bij andere takken, zoals films:

“I just can’t imagine Hollywood suddenly deciding that movies like “The Hangover” shouldn’t come out because it is immature. Sure, it may not win an Oscar but it sure is funny as hell and amazingly entertaining.”

En dan kijken alsof jij raar bezig bent

Een erg mooie reprimande van zowel Jim als Scott op deze kritiek. Hoewel bij Saints Row IV wel zo’n beetje alles zo over the top is dat de hele top niet meer in zicht is, kan het nooit kwaad om een beetje variatie in de keuken te hebben. En vergeet niet dat er voor elkee goede, meeslepende en briljante film er een film van het niveau Scary Movie 5 uitkomt. En voor elk literair meesterwerk een stuk of tien kookboeken.

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord