Live roofoverval! Pokémon GO-speler aangevallen en beroofd tijdens livestream 

Live roofoverval! Pokémon GO-speler aangevallen en beroofd tijdens livestream 2016-09-19T14:55:18
Dat beroven van Pokémon GO-spelers schijnt nogal een ding te zijn, maar het hardste bewijs van deze trend is deze knalharde video. Rickeybot werd namelijk van z’n telefoon beroofd tíjdens zijn livestream op Twitch!

Op de onderstaande video zien we Rickeybot, onschuldig als hij is, rond middernacht in Central Park Pokémon vangen. Dat was een fucking slecht idee, want algauw wordt hij vanachter aangevallen door een schurk die hem onder andere van z’n telefoon ontdoet! Het duurt vervolgens even voordat de mugger door heeft dat de telefoon nog vrolijk aan het streamen is, dus zien we z’n criminele smoelwerk vol in beeld, voordat hij de stream uitschakelt.

Natuurlijk is het leedvermaak om dit vermakelijk te vinden, want arme Rickeybot heeft een gebroken kaak opgelopen van deze overval en is bovendien wat materiele zaken armer. Maar het is ook niet al te slim om met je smalle schoudertjes ’s nachts een soort van ‘OVERVAL ME’-boei uit te hangen. Laten we hier dus allemaal van leren, beste Pokémon-trainers! De wereld is een wrange plek.

Hopelijk heeft Rickeybot met deze live ellende op z’n minst wat nieuwe abo’s gescoord, hoewel z’n Twitch-kanaal momenteel wegens ‘serviceschending’ niet toegankelijk is…

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord