Link uit The Legend of Zelda komt naar Super Mario Maker 2 in update 2.0 

Link uit The Legend of Zelda komt naar Super Mario Maker 2 in update 2.0 2019-12-02T11:39:01
Later deze week maakt Link zijn debuut in Super Mario Maker 2, met zijn eigen skillset die te verkrijgen is als je het Master Sword oppakt. Verder voegt de update nieuwe onderdelen toe waardoor je nóg creatiever kan zijn tijdens het maken van een level!

Donderdag 5 december komt Link uit The Legend of Zelda naar Super Mario Maker 2, als onderdeel van version 2.0. Mario verandert in Link door het Master Sword op te pakken, hoewel dit alleen in de Super Mario Bros.-gamestijl mogelijk is.

Link kan gebruikmaken van zijn zwaard, een pijl en boog en bommen. Zijn zwaard maakt het uiteraard makkelijker om vijanden te uit de weg te tuimen, terwijl de pijl en boog gebruikt kan worden om bijvoorbeeld muntjes te bereiken die buiten bereik liggen. Ook de bommetjes geven je een aantal extra opties om levels te doorlopen, aangezien ze sommige muren op kunnen blazen.

Verder voegt de update ook nog een aantal nieuwe onderdelen aan Super Mario Maker 2 toe:

  • Dash Block: geeft je een flinke snelheidsboost wanneer je erop stapt. Alleen beschikbaar in de Super Mario 3D World-stijl.
  • Frozen Coin: deze muntjes zitten in een blokje ijs, en je kan ze pas bereiken als je het ijs smelt met vuur. Niet beschikbaar in de Super Mario 3D World-stijl.
  • P Block: deze onbreekbare blokken verschijnen als je op een P Switch stampt, maar verdwijnen ook weer na een tijdje.
  • Spike: dit zijn ronde ballen die erg veel pijn doen als je ze aanraakt. Niet doen dus.
  • Pokey: ook deze lopende cactussen wil je liever niet aanraken. Je kan ze vellen door balletjes naar ze toe te gooien, of ze met Yoshi op te eten.

Ten slotte komt er een nieuwe gamemode naar Super Mario Maker 2. In Ninji Speedruns race je voor de snelste tijd in levels speciaal door Nintendo gecreëerd voor deze mode. De geesten van andere spelers rennen met je mee, en als je wint krijg je exclusieve costumes voor je Mii.

Het eerste cadeautje van pakjesavond is dus al bekend. Bekijk hieronder de video om alle nieuwe features in actie te zien.

Super Mario Maker 2 is best wel een succes voor Nintendo. Enkele dagen na de launch van de game gingen er al bijna twee keer zoveel exemplaren over de toonbank.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord