LEGO goes Skylanders met LEGO Dimensions 

LEGO goes Skylanders met LEGO Dimensions 2015-04-09T22:32:05
LEGO komt met een game met 'toys-to-life' features, waarmee je fysieke LEGO poppetjes kunt koppelen aan de spelwereld. LEGO Dimensions gaat onder andere Star Wars, Batman, Indiana Jones en de Hobbit in volle blokkerige glorie samenbrengen.

Warner Bros. heeft zojuist LEGO Dimensions aangekondigd, een nieuwe game van de vertrouwde LEGO-ontwikkelaar TT games. Dat dit niet zomaar weer een nieuwe LEGO-game wordt, moge duidelijk zijn. LEGO Dimensions werkt namelijk op basis van fysieke bouwstenen en poppetjes, waarmee je onder andere personages en voertuigen kunt unlocken in de game. In bovenstaande aankondigingstrailer is te zien dat Batman, Gandalf en Wyldstyle via een vortex in elkaars dimensies terecht zijn gekomen en nu samen met jou het gehele LEGO Universum weer in elkaar moeten zetten. 

De game kan steeds worden uitgebreid, door nieuwe fysieke LEGO figuurtjes te kopen en aan de game te koppelen. In 2015 alleen al zal het assortiment worden uitgebreid met vier LEGO Ninjago packs, twee DC Comics packs, drie Lord of The Rings packs en vier The LEGO Movie packs, een Wizard of Oz pack en Marty McFly van Back to the Future.

Hiermee volgt Warner Bros. het voorbeeld van het enorm succesvolle Skylanders van Activition, dat met meer dan 240 miljoen verkochte speelgoedpoppetjes ruim 3 miljard dollar heeft opgehaald. De Starter Pack moet volgens Toys R US $99,99 gaan kosten en bevat de LEGO Toy Pad, een zelf te bouwen Gateway, de Batmobile en poppetjes van Batman, Gandalf en Wyldstyle. De game verschijnt op 29 september voor Wii U, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. 

REACTIES (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord