Krijgt Destiny 2 SMG's als nieuwe wapenklasse

Krijgt Destiny 2 SMG's als nieuwe wapenklasse? 2017-05-16T11:40:05
Er gaat al een tijdje het gerucht dat Destiny 2 SMG's, of Submachine Guns, als nieuwe wapenklasse krijgt. Het enige bewijs was een shot van een paar seconden uit een trailer, tot nu dan.

Destiny 2 komt steeds dichterbij en Activision en Bungie werken er hard aan om de livestream van aankomende donderdag te promoten. Op Facebook en Twitter verscheen een nog nooit eerder vertoonde afbeelding van het spel met de boodschap dat het nog maar drie dagen duurt tot de gameplay van het spel officieel onthuld wordt. Er was echter iets opvallends te zien in de afbeelding.

Destiny 2 SMG?

Op de afbeelding staat een Warlock met een wapen in zijn handen. Dit wapen komt echter niet overeen met de wapenmodellen die we uit het eerste spel kennen, maar lijkt meer op een SMG of PDW (Personal Defense Weapon). Dit zijn vaak kleine, snel vurende wapens die bedoeld zijn voor gebruik in kleine ruimtes. Vooral de korte loop, de achterkant en de positie van de handen zijn kenmerkend voor dit soort wapens.

Bungie heeft nog niet bevestigd of dit ook daadwerkelijk een nieuw wapentype is of dat het misschien gewoon een kleine 'Autorifle' is, die wel in de eerste game zaten. Lupe is niet de enige bij wie dit detail opviel, sommige Destiny YouTubers zijn er ook van overtuigd dat dit onze eerste blik op een SMG in Destiny is. De wapens zijn volgens anderen zelfs al kort te zien in een shot van de Destiny 2 reveal trailer.

KABOOM

De gameplay van Destiny 2 wordt donderdag om 19:00 uur officieel door Bungie onthuld. Het gehele evenement wordt live op het internet uitgezonden en is uiteraard ook live bij ons te volgen. Ontwikkelaars spelen de game ondertussen al lekker lui thuis op de bank.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord