‘Kingdoms of Amalur devs werken aan Mass Effect 4’ 

‘Kingdoms of Amalur devs werken aan Mass Effect 4’ 2013-04-27T14:01:26
BioWare werkt aan meerdere games op het moment en sommige zijn zelfs next-gen, zoals Mass Effect 4! Om die reden zijn er volgens geruchten nieuwe mensen aangenomen, vooral veteranen van Kingdoms of Amalur: Reckoning!

Het nieuws komt van internetspion Superannuation. Die schrijft dat het next-gen Mass Effect team nu geleid wordt door Colin Campbell (lead level designer) en Ian Frazier (head gameplay designer). BioWare heeft namelijk een totaal nieuwe game in de maak, waar Mass Effect vader Casey Hudson op zit.

Mass Effect 4

Hoeveel mensen Hudson heeft meegenomen naar het nieuwe project, is niet bekend. Superannuation schrijft wel dat er veel nieuwe mensen zijn aangenomen om aan Mass Effect 4 te werken. Deze devs komen voornamelijk van het ter ziele gegane Big Huge Games. Jullie kennen die studio vast nog van Kingdoms of Amalur: Reckoning, dat ze in opdracht van 38 Studios maakten. Een boel mensen werden door Epic toentertijd opgevangen om Impossible Games te vormen… en om na een paar maanden weer ontslagen te worden. Sommige Impossible Games werknemers zouden nu ook voor BioWare werken. RPG-devs should stick together!

Ik zal nog een keertje melden dat dit dus een onbevestigd gerucht is en dat het met een korreltje zout genomen moet worden. Maar toch… Kingdoms of Amalur kreeg wel goede reviews… just saying.

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord