"King is bedriegelijk en hypocriet" 

"King is bedriegelijk en hypocriet" 2014-01-27T12:32:36
Candy Crush Saga is een simpel spelletje op de telefoon en tablet. Simpel een paar snoepjes op een rij gooien. Maar de makers denken nu dat ze groter zijn dan wie dan ook.

We lieten op de site al weten dat King, het bedrijf achter Candy Crush Saga, bezig is iedereen tegen zich op te zetten. Dit doen ze alleen maar om simpele clones van de game te voorkomen. Daarom werd er een claim ingediend tegen The Banner Saga, want dat lijkt er zo veel op.

De makers van Candy Crush, wat simpel weg gewoon gejat is van Bejeweld, hebben onlangs een eigen spel van het internet laten halen. Het spel Pac-Avoid, dat een letterlijke kopie is van de game Scamper Ghost, is gemaakt door Matt Porter en die doet nu een boekje open.

Scampet Ghost en Pac-avoid vergelijking

Matt vertelt dat hij was gevraagd door King om Scamper Ghost te clonen. King zou namelijk het spel uitbrengen, maar door een ruzie ging dit niet door. Daarom werd er aan Matt gevraagd om een clone te maken. Een extra verzoek was om de game eerder af te hebben dan de release van Scamper Ghost. Porter maakte de game Pac-Avoid voor King en lijkt nu de schuld te krijgen voor het clonen. Hij zegt echter dat hij door King is gevraagd om het te doen en dat hij niet zelf met het idee kwam. Hij noemt King nu:"Bedriegelijk en hypocriet."

King probeert nog altijd de grote vriendelijk buurman te spelen, maar wij hebben hem allang door. Wij kijken door het acteerwerk heen en zien de kwaadaardige kale man die driewielers lek steekt en ballen over een hoge schutting schopt, expres! King moet nu eens ophouden, want wie aan The Banner Saga komt, die komt aan ons!

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord