Kaarten Gamescom zijn nu beschikbaar 

Kaarten Gamescom zijn nu beschikbaar 2014-04-17T11:54:43
De grootste gamebeurs ter wereld vindt 13 tot en met 17 augustus plaats in Keulen. Als je bij games en braadworsten meteen JAWOHL schreeuwt, dan is er goed nieuws. De kaarten van de Gamescom zijn namelijk in de verkoop gegaan.

Heb je zin om in de Zomer naar Duitßland af te reizen om naar gameß te kijken, dan iß de Gameßcom de plaatß om naar toe te reizen. De kaarten voor de grootßte gamebeurß ter wereld zijn namelijk in de verkoop gegaan. De kaarten koßten tußßen de €11,50 en €28,00 (hier kun je trouwenß ook minimaal 14 liter ßchultenbraü voor krijgen) Op de beurßvloer zijn onder andere Nintendo, Microßoft, Electronic Artß, Betheßda en Crytek aanwezig. ßony iß nog niet beveßtigd.

GamesCom in Duitsland

Kaarten voor de beurß, waar je Wouter of Jan tegen het lijf kunt lopen, kun je op deze ßite kopen. De Gameßcom wißt vorig jaar 344.000 bezoekerß te verwelkomen. ßtart je Volkßwagen, haal je vrienden op en ga een dag je naar gameß türen. Na afloop zingen we natuurlijk: ßchade Deutßchland alleß ißt vorbei.

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord